top of page

Jazykový koučink

Rozmluvte se rychle a s radostí



Už se nebudete cítit jako žák ve škole, ale můžete se vzdělávat důstojnější cestou. Jazykový koučink je efektivní způsob, jak se rychle naučit cizí jazyk, abyste se domluvili tam, kde Vy sami potřebujete. Vy jste svým pánem, Vy si určujete, co se chcete naučit a jaký je Váš cíl. Jazykový koučink je vhodný pro dospělé. A to jak pro začátečníky, tak pokročilé, kteří se chtějí v jazyku zdokonalovat. Kouč Vám pomáhá, jak toho dosáhnout, dává zpětnou vazbu a motivuje Vás. Už po pár týdnech budete zářit na obchodním jednání!


Víte, že dle studie 92 % lidí nedosáhne cíle, které si stanoví sami? To se Vám při jazykovém koučinku nestane!

Jazykový koučink je metoda spojující koučink, který známe jako “proces podporující hledání individuálních řešení a rozvoj člověka v jím zvolené oblasti” a jazykové vzdělávání. Kouč je zkušeným lektorem daného jazyka a certifikovaným koučem, proto i úroveň jazykového vzdělávání je vysoká. Naučí Vás budovat si aktivní slovní zásobu už při vynaložení malého úsilí a efektivně využívat čas.


Je koučink vhodný i pro Vás?

Tato metoda je ideální pro ty, kteří nechtějí platit jazykové kurzy a aplikace či se intenzivně potkávat s lektorem, ale přitom by rádi plynule komunikovali například na obchodním setkání.

Koučink se odlišuje od ostatních výukových metod empatický přístupem, individuálním výukovým plánem dle Vašich potřeb, rovným postavením mezi Vámi a koučem a udržením vnitřní motivace do učení se.


Co můžete očekávat a na co se těšit?

Zapomeňte na zažité metody, memorování slovíček nebo čtení gramatiky v učebnicích. Tímto způsobem byste se moc daleko nedostali. Počáteční nadšení by rychle opadlo, a Vy tak učení opustili.

U koučinku se nejprve analyzuje, jaké jsou Vaše potřeby, očekávání a zkušenosti. Kouč navrhne učební plán, který spolu dotvoříte a aktivujete Vaši vnitřní motivaci. Během samotného procesu učení dochází k samostudiu a pravidelným revizím a konzultacím s koučem, který Vám zároveň poskytne kvalitní zdroje a výukové materiály.

Cílem je naučit se jazyk využívat efektivně a prakticky v situacích, ve kterých jej budete potřebovat. Toto vzdělávání je zábavou, náplní i ve volných chvílích a motivací k tomu se jazyk opravdu naučit.

Tady není kouč Vaším učitelem, ale podporou při hledání těch správných cest, jak se učit efektivně a jak dostat naučené co nejrychleji do praxe.


Tým

Dialect, s.r.o.

bottom of page